Satanism, Ateism si Doctrina

Dragul si iubitul meu Tomis The Cat, caruia eu i-as spune, mai degraba, Tomis the Rat, incearca sa imi dovedeasca, cu vadita pasiune, ca este ceva gresit cu mine!

a ajuns, de la modificarea commenturilor pana la jigniri in direct!

asa ca eu, ca un copil cuminte, am trimis totul pe blogul nemesisului lui Tomis:

http://altceva.bloging.ro/54197/ateism_crestinism_si_alte_religii.html?#c6887

si, daca va este lene sa cititi, o sa dau cu faimosul copy/paste mai jos la pagina respectiva:

Tomis The Cat mi-a modificat si mie postarile, si mi-a rastalmacit vorbele, iar commenturile in care ii ceream socoteala pentru asta a refuzat sa le posteze.

Am noroc ca am avut inspiratia de a-i trimite unei amice o parte din mesajele schimbate intre mine si Tomis:

Eu:
"Doamne Ocroteste-i pe romani,,,, Pentru numele lui Hecate! Nu vezi cat de inchis la minte esti? Care este problema ta, nu suporti criticile? am urmarit indeaproape problema ta cu domnisoara Painkiller, ei bine, intr-adevar, modul de exprimare are anumite parti ,,, sa le spunem,,, neortodoxe,,, dar are mare dreptate! "
Tomis:
"Dacă ai dreptate într-o anumită problemă e ok şi acest lucru e foarte bun dar asta nu înseamnă să promovezi UN LIMBAJ INFECT doar pentru că ai dreptate… Painkiller spune că nu e de acord cu acel limbaj folosit de acel individ aşa-zis blogger, dar aici apare o contradicţie foarte serioasă pentru că donşoara Painkiller spune mai departe aşa :

“…dar dacă omul aşa a ales să se exprime, e treaba lui ! Ce vroiai să fac ?!?”

Păi… DACĂ ZICI CĂ NU EŞTI DE ACORD CU ACEASTĂ EXPRIMARE MIZERABILĂ ŞI INFECTĂ atunci lucrurile sunt foarte simple şi foarte clare: NU PREIEI PE BLOGUL TĂU ACEL “ARTICOL” INDIFERENT DE CÂT DE MULT ADEVĂR AR CONŢINE EL !!!” (cred că era mai corect “adevăr” şi ghilimelele ar trebui să rămână acolo definitiv…)
În clipa când decizi să preiei pe blogul tău UN ASEMENEA GUNOI WEB atunci înseamnă că TE IDENTIFICI CU ACEL INDIVID, te cobori şi tu la nivelul lui de mahala, te bălăceşti şi tu în mocirla obscenităţii şi a exprimării specifice zonelor RFG (Rahova-Ferentari-Giurgiului) ! Dacă Painkiller era o manelistă sau o locuitoare din RFG o mai înţelegeam… avea nişte circumstanţe atenuante… nici nu m-aş mai fi mirat de comportamentul ei… dar aşa… am pretenţii mari la ea…

Hai să nu confundăm exprimările neortodoxe cu lăturile web !!!"

Eu:
"Cred ca cel care face mari confuzii esti tu! A fi un bun crestin este, in principiu, a nu ii judeca pe altii, tu exact asta faci. Si nu a injurat! Din contra, mai revoltatoare mi se pare reactia ta plina de manie si de amenintari din perioada cand credeai ca domnisoara in cauza este de fapt un domn. Si oricum, am vazut pe acest blog niste exprimari, nu neaparat ale tale, de iti sta mintea in loc, dar lor nu le-ai raspuns cu o asemenea violenta! Tu raspunzi violentei cu violenta, o violenta care a pornit de la o neintelegere. Pentru ca tu ai facut niste afirmatii nefondate in legatura cu o trupa pentru ca, ulterior, in loc sa faci un gest crestinesc si sa iti recunosti greseala, ai amplificat cearta transformand "marul" intr-un adevarat "pom al Discordiei". Eu sunt o persoana pioasa, nu vreau sa para ca ma laud pentru ca nu o fac, dar sunt, si ascult rock. Nu am facut rau nimanui niciodata, cel putin nu voit, am prieteni atei care sunt mult mai inteligenti decat crestinii pe care ii stiu. Nu stiu despre tine, dar eu am invatat ca trebuie sa iti iubesti aproapele. Daca oferi ura, ura vei primi.
Iti pot indica trupe rock, da, ai auzit bine, rock!, care il preaslavesc pe Dumnezeu in muzica lor. Cat despre editarile postarilor, sunt de acord cu ele in masura in care pui diacritice si corectezi greselile gramaticale, dar de la asta si pana la a modifica continutul e cale lunga! Ai spus ca ai ceva cu fostul nickname al domnisoarei Painkiller, ca are de-a face cu Satana. Sa ghicesc, trebuie sa fi fost asocierea pe care o face toata lumea, din confuzie: sa fi fost Lucifer? Cred ca Lucifer a fost,,, sau Satans Child? ,,, asa suna, cel putin. Cu al meu de ce nu ai nimic?"

Dragul de Tomis l-a modificat si a scris:
"Cred că cel care face mari confuzii eşti tu ! A fi un bun creştin este, în principiu, a nu-i judeca pe alţii, iar tu exact asta faci.
Şi nu a înjurat ! Din contră, mai revoltătoare mi se pare reacţia ta plină de mânie din perioada când credeai că domnişoara în cauză este de fapt un domn.
Şi oricum, am văzut pe acest blog nişte exprimări, nu neapărat ale tale, de-ţi stă mintea în loc, dar lor nu le-ai răspuns cu o asemenea duritate !
Tu răspunzi durităţii cu duritate, o duritate care a pornit de la o neînţelegere !
Pentru că tu ai făcut nişte afirmaţii nefondate în legătură cu o trupă pentru ca, ulterior, în loc să faci un gest creştinesc şi să-ţi recunoşti greşeala, ai amplificat cearta, transformând “mărul” într-un adevărat “pom al Discordiei”.
Eu sunt o persoană pioasă, nu vreau să pară că mă laud pentru că nu o fac, dar sunt rocker şi ascult rock. Nu am făcut rău nimănui niciodată, cel puţin nu voit, am prieteni atei care sunt mult mai inteligenţi decat creştinii pe care-i ştiu.
Nu ştiu despre tine, dar eu am învăţat că trebuie să-ţi iubeşti aproapele.
Dacă oferi ură, ură vei primi ! Îţi pot indica trupe rock, da, ai auzit bine, rock !, care Îl preaslăvesc pe Dumnezeu în muzica lor. Cât despre editările postărilor, sunt de acord cu ele în măsura în care pui diacritice şi corectezi greşelile gramaticale, dar de la asta şi până la a modifica conţinutul e o cale lungă !
Ai spus că ai ceva cu fostul nickname al domnişoarei Painkiller, că are de-a face cu ideea de “ucigătoare de durere” (calmant). Despre nickname-ul meu ce ai de spus ?!?"

Drept multumire, eu i-am trimis:
"
Te rog sa nu imi mai modifici postarile!
Manie era in sensul de furie asa ca ai uitat diacriticele,
am scris "violenta" pentru ca "violenta" am vrut sa spun,
eu am scris "Eu sunt o persoana pioasa, nu vreau sa para ca ma laud pentru ca nu o fac, dar sunt, si ascult rock." iar tu ai scris "Eu sunt o persoana pioasa, nu vreau sa para ca ma laud pentru ca nu o fac, dar sunt rocker şi ascult rock", ori eu nu asta am scris,
acolo unde eu nu pun semn de exclamare inseamna ca nu are ce cauta un semn de exclamare, si vezi ca intre semnul de punctuatie si cuvantul de dinainte nu se pune pauza!
Daca eu pun alineat inseamna ca incep o idee noua.
Eu NU am scris "Ai spus că ai ceva cu fostul nickname al domnişoarei Painkiller, că are de-a face cu ideea de “ucigătoare de durere” (calmant). "
Eu nu te-am intrebat
"Despre nickname-ul meu ce ai de spus ?!?"
intrebarea mea a fost:
"Cu al meu de ce nu ai nimic?"

Sau vrei sa iti spun ce inseamna Lirael si cine a fost?
Si da, spre deosebire de Domnisoara Painkiller, eu imi folosesc numele de botez.

Eu am scris cu totul altceva, ceva ce se pare ca te-a deranjat, daca este nevoie o pot cauta pe domnisoara painkiller, cu care te ai la cutite ca sa afiseze ea asta pe blogul ei!"

nu l-a postat asa ca
ultimul comment pe care i l-am trimis este
"Ai o pasiune in a imi rastalmaci vorbele?
Ai facut in asa fel incat sa para ca nu iti raspundeam tie, ci altcuiva,
si, de parca nu ar fi de ajuns, ai refuzat sa postezi ceea ce ti-am zis cand am vazut ca ai facut asta!
Mi-ai schimbat cuvintele!
Esti constient cata minciuna zace in sufletul tau, draga Tomis?
Uite, din cauza celor ca tine este plin iadul!"

sunt tare curioasa daca il va posta!

eu m-am tinut de cuvant oricum si i-am dat lui Painkiller tot.
Posted by Lirael at 10:38, 3/6/2010 | Link | |
Tot despre Tomis
nu mi-a afisat comentariile.
Totusi, eu am intrebat o fata de pe acolo, LeFleurDuMal, din cauza nickname-ului daca asculta Sopor Aeternus.

Rezultatul a fost acesta:
mi-a schimbat postul din "asculti Sopor Aeternus?"
in: "Asculti muzica Darkwave?????"

iar apoi mi-a facut deosebita onoare de a-mi scrie


"Te atenţionez, Lirael, că acesta este un blog creştin evanghelic şi eu nu sunt de acord să fac reclamă unor trupe cum este cea menţionată de tine… Să zici mersi că ţi-am aprobat commentul şi am menţionat acel gen “muzical” !!!

Am verificat şi eu ce fel de “muzică” îţi place ţie, şi am găsit nişte lucruri foarte interesante despre cel care a inventat această “muzică” :

[În ciuda anilor de atenţie a mediei în Europa, nu se cunosc multe despre X şi viaţa ei personală. Tot ce se cunoaşte despre X reiese din interviuri şi publicaţii scrise. Ceea ce este sigur este că X este o transexuală, născută bărbat până după o operaţie şi a decis să rămână femeie, menţionând "conflict spiritual" dacă operaţia de realocare a sexului este executată. Numele ales este format din Y, un nume obişnuit, respectiv cuvântul latin "Z", care înseamnă cântăreaţă. X a folosit pseudonimul W înainte de 1997, nume care provine dintr-o poveste horror-gotică victoriană. În ciuda faptului că nu s-a confirmat, se crede că vârsta ei este undeva în jurul a 50 de ani, aşa cum reiese din broşura albumului "Les Fleurs du Mal"

În mai multe interviuri, X a afirmat că a petrecut trei decenii ale vieţii în stări de depresie, disperare şi boală extreme, aduse de o serie de experienţe şi îmbolnăviri din trecut. X a suferit bătăi de la părinţi şi în şcoală. La vârsta de şase ani, a fost subiectul unei experienţe out-of-body în timpul unei sedări datorate tonsilectomiei. La vârsta de 12 ani, X a început să aibe tendinţe suicidale, iar odată devenită adult, iar odată devenită adult, a avut şi simptome asemănătoare cancerului, care aproape i-au cauzat orbirea. Aceste evenimente au dus la descoperirea "Ansamblului Umbrelor", un grup de spirite care, conform spuselor ei, i-au venit în vis şi i-au oferit inspiraţie muzicală. Aparenţa acestora se regăseşte în numele proiectului muzical.]

Sper că nu vrei să fac promovare la o asemenea tâmpenie pe blogul meu ! Sunt sigur că mă vei înţelege ! O seară plăcută !"

asa ca draga de mine, intr-un miserupism total, a scris:

"Mai termina!
Eu o intrebam pe fata daca asculta Sopor Aeternus pentru ca are nickname-ul respectiv si ma rodea curiozitatea din ce motiv.
Plus ca Anna Verney nu a devenit femeie, a ramas neutru.
Iar eu de la ea ascult muzica.
Ai ascultat macar o melodie de la ea?
Iti recomand “In der Palastra”, asculta violoncelul, asculta timpanul, asculta flautul, mai vorbim apoi."

sunt curioasa daca o sa il aprobe, daca o sa il modifice si daca o sa imi blocheze IP-ul


Posted by Lirael at 10:35, 4/6/2010 | Link | |
Comentariu fara titlu
http://www.youtube.com/watch?v=aFn26ntmSsg

Nu uita,opinia TA conteaza! :))
Posted by Lilith at 11:49, 4/6/2010 | Link | |
Am inceput sa ma distrez!

Domnul Tomis mi-a modificat dinnou postarile.

dar am un cadou pentru el, daca doreste sa se uite: http://www.youtube.com/results?search_query=fratello+metallo



si, trecand peste acest cadou,


Din mesajul Despre Anna Verney ajuns mesajul urmator :

"Mai termină ! Eu o întrebam pe fată dacă ascultă trupa respectivă pentru că are nickname-ul respectiv şi mă rodea curiozitatea din ce motiv…
Plus că solista X nu a devenit femeie, ci a rămas neutru. Iar eu de la ea ascult muzica ! Ai ascultat măcar o melodie de la ea ?
Îţi recomand să asculţi măcar o piesă, ascultă violoncelul, ascultă timpanul, ascultă flautul şi mai vorbim apoi…"


Iar Painkiller scrisese ceva despre numele meu asa ca eu i-am raspuns cu multumiri pentru ca apoi sa ma trezesc ca multumirile mele in loc sa ii revina ei, ajungeau pe undeva pe la el, cu muuuult mai sus,,,

dubios,,,

asa ca i-am trimis asta:

"Mulţumesc, Painkiller !
În sfârşit, cineva cu o cultură puţin peste medie !
Sunt tare bucuroasă că îţi place numele meu !

Dar tu, Tomis, ce părere ai de el ?

Este pentru a ii raspunde lui painkiller aici, jos, nu pentru a iti raspunde tie acolo, sus"

astept reactia

Posted by Lirael at 11:55, 4/6/2010 | Link | |
Hooopaaaa!
se pare ca la mesajul despre Anna Verney, pe care tot el l-a modificat, mi-a raspuns astfel:

" Cred că până şi moartea e mai frumoasă decât tipa aia despre care zici tu… O cotoroanţă şi o hidoasă mai îngrozitoare n-am mai văzut în viaţa mea… Aaaa… ba da… când eram copil, erau cărţi cu poveşti ilustrate şi cu imagini din astea cu baba cloanţa cotoroanţa…

acest limbaj este unul imaculat. nu murdar, si jignitor asa cum exista pe niste laturi web...se vede ca utorul e omul [slujitorul]lui Dumnezeu."

O adevarata dovada de maturitate si de piosenie!


Pe bune acuma, chiar conteaza cum arata muzicianul cand muzica e buna?

Eu ascult Sopor Aeternus de 5 ani de zile si abia anul asta am vazut cum arata Anna Verney!
Posted by Anonymous at 11:58, 4/6/2010 | Link | |
Hal de popa!
" Lirael, trebuie să-ţi spun câteva lucruri deşi sunt foarte prins şi nu am timp deloc să dau răspunsuri acum… Am verificat acest personaj despre care vorbeşti tu cu atâta pasiune… am văzut câteva fotografii pe Internet şi m-am luat cu mâinile de cap când am văzut ce-mi “recomanzi” tu mie şi ce vrei tu să promovez eu pe blogul meu… Pur şi simplu am rămas ŞOCAT îţi spun foarte sincer !!! Cred că până şi moartea e mai frumoasă decât tipa aia despre care zici tu… O cotoroanţă şi o hidoasă mai îngrozitoare n-am mai văzut în viaţa mea… Aaaa… ba da… când eram copil, erau cărţi cu poveşti ilustrate şi cu imagini din astea cu baba cloanţa cotoroanţa… Acum îmi dau seama că această femeie (deşi tu spui că nu-i femeie) seamănă cu cotoroanţele alea din cărţile pentru copii… ASTA ÎMI PROPUI TU MIE ?!? Scăpate din astea din balamuc ??? Te-ai gândit mult ?!? Mai ai şi alte asemenea “recomandări” ???

Aaaa… încă ceva… Spui că solista X nu a devenit femeie… Dar te contrazici singură pentru că în continuare spui aşa :
“Iar eu de la EA ascult muzică ! Ai ascultat măcar o melodie de la EA ?!?” Păi, nu te supăra pe mine… ori nu a devenit femeie… ori este o EA ?!? Care EA dacă nu a devenit femeie ??? Hotărăşte-te odată, Lirael !!!

Îţi mulţumesc mult pentru “recomandările” tale, eşti foarte drăguţă ! Îmi plac foarte mult toate instrumentele enumerate de tine (violoncel, flaut, etc)… Dar ştii ce nu-mi plac ? Nu-mi plac SATANISTELE care cântă la violoncel şi la flaut !!! Alea nu-mi plac deloc… Ţi le las ţie… Că văd că ţie îţi plac… Este incredibil că-ţi place vrăjitoarea aia, cotoroanţa aia oribilă cu figură horror ! Sincer să fiu, eu NU vreau să visez urât la noapte !!! Dau drumul chiar acum să ascult nişte muzică clasică superbă cu violoncel, flaut, etc… Dar FĂRĂ COTOROANŢE DIN ASTEA, te rog foarte mult !"


Asa ca eu, cu multa dragoste i-am scris:

"Dragul meu Tomis, motanelul,
nu stiu la ce carti cu poze horror te uitai tu cand erai mic dar eu o vedeam pe Alba ca Zapada.
eu Ascult trupa asta de 5 ani de zile si deabia azi am aflat cum arata persoana respectiva.
Pe mine nu ma intereseaza cum arata ea, ma intereseaza calitatea muzicii?
Si ce crezi ca eu nu am Camille Saint Saens, Bach, Mozart, Vivaldi, Marcello si alti compozitori clasici, preclasici, baroci si alte cele in PC?
Eu am crescut cu opera si muzica simfonica, diferenta dintre noi e ca pe mine m-a ajutat sa imi dezvolt materia cenusie.

Cat despre promovare:
Ti-am zis eu sa o promovezi pe site?

Iar Anna nu este SATANISTA!

Mai satanist esti tu decat ea!

Am mai spus-o si o sa ti-o mai spun:
"Din cauza celor ca tine e plin iadul!"


Cat despre moarte, daca meriti, ea vine pe aripi usoare.
Tu meriti?

Crezi in karma? Nu cred ca stai bine cu ea,,, Sau este si ea satanista?
Stii macar ce inseamna satanismul?
Te rog mult sa imi dai o definitie a satanismului, nu neaparat in seara asta, e si maine o zi,
eu oricum in 10 minute ma duc sa pun niste Debussy si sa ma bag in pat.
O seara plina de revelatii iti urez!

P.S.- Ii ziceam "EA" pentru ca mi se parea ciudat sa scriu "Ea/El" "


Acum astept rezultatul.

Posted by Anonymous at 12:18, 5/6/2010 | Link | |
Mdah,,,
Oare de ce imi mai bat capul?

IUBITUL meu Tomis, a afirmat ca sunt o dubioasa,,,

s-au intamplat urmatoarele:

Eu stiti ce i-am spus, reactia lui a fost:

"O asculţi pe cotoroanţa aia de CINCI ANI DE ZILE ????? E clar… nu e de mirare că ai nişte probleme… Abia acum înţeleg ce se întâmplă cu tine… Mi se părea mie că e ceva ciudat cu tine, dar nu pricepeam de ce… Nu te interesează cum arată monstruozitatea aia ?!? Nici pe mine nu mă interesează cum cântă ! N-am chef să visez urât la noapte !

Ai crescut cu operă şi cu muzică simfonică ?!? Serios ??? Şi de cinci ani încoace te-ai reprofilat ?!? Păi, trebuie să recunosc că “evoluţia” ta este impresionantă… Mai ales că înţeleg că în acest fel ţi s-a dezvoltat şi materia cenuşie… Scuză-mă dar decât să beneficiez de materia ta cenuşie, mai bine mă mulţumesc cu a mea…

Vrei o definiţie a satanismului ?!? Păi, ia şi tu un DEX şi vezi ce scrie acolo…

Te bagi în pat cu Debussy ?!? Bravo ! Bine că nu te bagi în pat cu cotoroanţa aia monstruoasă… Noapte bună !"


asa ca eu i-am raspuns cu:

"Nu stiu cum sa iti spun, dragul meu Tomis,
dar si despre Camille Saint Saens se spunea oe vremea lui ca este un dubios si ca nu merita ascultat.
Deabia de vreo 60-70 de ani incoace a ajuns sa fie apreciat.

Si ce, ma rog e gresit cu mine?

Ei bine, daca tu chiar vrei sa stii, persoana mea cea “satanista” merge macar o data pe saptamana la biserica, nu mananca carne, nu fumeaza, nu bea alcool si nu injura!
Lucru care nu se poate spune despre majoritatea crestinilor din ziua de azi!"


astept un raspuns,,,

acestea sunt comentariile pe care eu le-am trimis pe pagina ei.

o sa va anunt ce se mai intampla.

Intre timp, eu trebuie sa fac niste partituri pentru trupa mea, cu care am repetitii in exact 6 ore, asa ca va las!

Noapte Buna!




Apropos!

am scris si asta:


Un nou lucru
Tot de pe blogul lui Tomis:

I-am scris asta:

"Draga Tomis,

Tie nu iti place nici persoana mea,
dar daca m-ai vedea pe strada sunt sigura ca ai spune
"uite un om la locul sau!"
Eu ma imbrac de obicei in griuri(aici intra verde-gri, albastru-gri, rosu-gri) si alte culori care nu sar in evidenta, nu port haine indecente (sunt chiar impotriva decolteurilor exagerate si pantalonilor cu talie joasa si fustelor scurte), nu am "tinichele" prin buza, buric sau alte parti (am cercei in ureche dar nu cred ca este asa de grav), si ma spal pe cap.
Intr-adevar, azi am pleata, maine (depide daca ma satur de ea) poate nu o mai am, dar niciodata nu am parul slinos.
Prietenul meu cel mai bun este Preot si are pleata si barba, si se spala.
Nici eu nu sunt de acord cu cei care nu se spala, cu cei care au excesiv de multe tatuaje sau tinichele si cu cei care poarta haine ,,, sa le spunem,,, indecente, dar nu ii judec, ci incerc sa aflu de unde vine comportamentul asta, ca sa aflu daca poate fii corectat intr-un mod care nu este intruziv.
Eu, cel putin, am invatat ca cei care poarta "tinichele" nu trebuie certati, ci intrebati "ce ai patit?" si nu trebuie sa le spui "Esti un ciudat" ci "Nu te defineste, esti mai mult decat un pierceing".
Sper ca te-am facut sa cugeti macar putin.
tine minte: "nu judeca un om dupa aspect!""


ca raspuns la asta:

"Dragă Andreea (în sfârşit, ai şi tu un nume omenesc, mă bucur că ai făcut acest pas, felicitări, apreciez că nu ai mai postat cu nickname-ul ăla “painkiller”), tu ştii foarte bine că exteriorul trădează interiorul… Cum te îmbraci… aia eşti… (nu mă refer la tine, evident, ci am dat un exemplu). Umbli într-un anumit mod pe stradă (cu scopul de a atrage privirile şi atenţia tuturor bărbaţilor) asta arată INTERIORUL TĂU !!! Este foarte adevărat ce spui tu… că nu poţi judeca oamenii după aparenţe şi aici sunt perfect de acord cu tine, dar de multe ori oamenii SE TRĂDEAZĂ SINGURI chiar prin aspectul lor exterior… Un om nebărbierit, care miroase tot timpul a transpiraţie, care poartă nişte plete slinoase (nici nu se ştie dacă şi când s-a mai spălat pe cap) TRĂDEAZĂ un caracter urât… TRĂDEAZĂ o structură interioară şubredă… Eşti de acord cu mine ?!?

O fată care poartă mereu tricouri cu mesaje sexuale provocatoare scrise pe ele sau o fată care e plină de tatuaje peste tot, plină de tinichele metalice prin buză, prin nas, prin buric şi prin… cine ştie pe unde… CE IMPRESIE FACE ?!? Ia gândeşte-te, CE MESAJ TRANSMITE ?!? CE FEL CE CARACTER ARE ???

Ţi-am dar doar câteva exemple… Bineînţeles că o să sari în sus ca arsă, că ţi-am zis de pletoşii ăia slinoşi şi o să-mi spui că “nu contează cât de lung am părul… important e cum şi cât gândesc” şi alte asemenea elucubraţii… Păi dacă un individ poartă pletele alea că nici măcar nu se mai ştie dacă este bărbat sau femeie… înseamnă că nici nu prea gândeşte prea mult… Atât îl duce capul… Este o opinie, evident… Mă aştept să mă contrazici ca întotdeauna…
În concluzie, ca să mă întorc la punctul tău de vedere… aparenţele înseală… dar nu întotdeauna înseală… doar uneori…"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A

Tot despre Tomis, dinnou

We don't need no simulation